rahmetlinin ruhuna FATİHA :) irmik tatlısı
Bugün irmik helvası yaparken aklıma geçip giden gençliğim
geldi J
melankoli yapmayacağım merak etmeyin J
yapabilirim aslında benim işim pek belli olmaz J
neyse herkesin hayatının bir imtihanla yontulduğu dönem olur ya hani benim
hayatımın o acı sahnesi 17 yaşımda başladı..
Önce MALzemeler eklenir hayatınıza sonra güzellcene renginiz
dönene kadar kavurur yaşam sizi imtihanlarla sonra tercihen az veya çok
koyduğunuz şeker sizin tadınızı belirler amaan karemelize olmamasına dikkat
edin yoksa yapış yapış olursunuz huzurunuz kaçar. Ben sütle yapmayı tercih
ederim ama su koyanda oluyor bebeksi yüzümü temsilen süt daha güzel oluyor J onca kavrulmadan sonra
sütünüzü ekleyip misler gibi kaynayıp suyunuzu çektikten sonra tatlı mı tatlı
biri olup çıkıveriyorsunuz eğer hayat size güzel bir fıstık ezmesi efenime
söyleyim kavrulmuş fıstık falanda verirse bayatlayana kadar dadınızdan
yinmezsiniz.
Özetlemek gerekirse hayatı çok fazla şeyapmamak gerekiyor
takmayın,kasmayın rahat olun. Mutlaka kendinize özel bir yolunuz olsun dikkatli
ve odak noktanızdan şaşmadan tadını çıkara çıkara yaşayın hiçbir duygunuzu
atlamayın acı olmadan tatlının kıymeti bilinmez unutmayın Jsevgilerimle öpüldünüz.
Yorumlar
Yorum Gönder